Monday, November 7, 2011

Pizza rapida

Am cronometrat! In doar 10 minute se face pizza asta! Si este incredibil de gustoasa, aspectuoasa, cu blat subtire si crocant, deci si guilt free pentru silueta :)

Ingrediente obligatorii:
- wraps (tortilla) - le gasiti la supermarket, in pachete de 6 bucati (de la Carrefour sau Metro am luat eu; brand: Mission/Deli Wraps, made in Netherlands; le prefer pe cele cu "Mediterranean Herbs", mai gustoase)
- sos de rosii pentru paste (eu folosesc arrabbiata, care e putin picant; puteti sa-l faceti si from scratch, dar dureaza mai mult decat tot restul pizzei)
- mozzarella pentru gatit (preferabil un brand italienesc)
- parmezan

Ingrediente optionale: dupa cum aveti imaginatie! Pentru pizza din imagine eu am folosit salami taiat foarte subtire, rosii cherry si spanac proaspat; pizza mea preferata insa este doar cu rosii cherry si rucola. Iar daca nu puneti decat ingredientele obligatorii, obtineti o Margherita :)

Cum se face? Incingeti cuptorul la 180 de grade. Ungeti bine un wrap cu putin sos de rosii, adaugati bucati de mozzarella si de parmezan, apoi restul ingredientelor mai putin verdeata (in cazul meu, spanacul). Puneti in cuptor cca. 5 minute, pana mozzarella s-a topit frumos.

Scoateti, adaugati verdeata si... ENJOY!

No comments:

Post a Comment