Saturday, February 25, 2012

Restaurante Bucuresti - Collage

Azi am fost la resturantul Collage - international, fusion, cu accente de molecular cuisine. Este deschis din toamna 2011 pe Ion Mihalache nr. 10-12 si face parte dintre localurile cu haute cuisine din Bucuresti.

Ne-a placut foarte tare - mancarea este minunata, creativa si delicioasa, iar servirea e sofisticata dar prietenoasa in acelasi timp (multumim, Cristian), precum si foarte prompta.

Design-ul este si el in general ok, dar pare neterminat si e neunitar - ar putea sa mentina ideea cool a colajului foarte prezenta la exterior si in interior...

Inca un lucru pe care l-am apreciat: the chef (un italian foarte dragut si simpatic, Roberto dal Seno) a venit la masa si a discutat cu noi, promitandu-ne un menu degustation special alcatuit pentru noi data viitoare :)

Poze am postat deja - le gasiti in albumul "restaurante bucuresti" pe http://www.facebook.com/treatsandstreets. Tot ce-am mancat a fost delicios, dar recomandam cu maxima caldura pieptul de rata caramelizat alaturi de propriul foie gras (in foto) si coastele de miel gratinatate in crusta de ierburi... A! si platoul de mini-deserturi - specialitatea lui Roberto :) Yummy!

No comments:

Post a Comment