Monday, April 16, 2012

Un Paste cu bunatate si bunatati!

De Pastele asta nici n-am gatit, nici n-am calatorit. Ceea ce insa nu ma opreste sa va impartasesc cateva treats and streets locale, specifice perioadei.
Pasca absolut minunata (si un cos plin cu bunatati) am primit de la Gusto catering - Delicateria. Cu branza fina, stafide din belsug si usoara aroma de rom, este un senzational cheese-cake in varianta traditional romaneasca. Tot de la ei se puteau lua zielele astea si drob, si cozonac, si cate si mai cate alte bunatati de Paste.

Dupa gustul meu, cel mai bun cozonac traditional din oras (mult mai bun - daca ma-ntrebati pe mine - decat orice cozonac facut de orice bunica, oricat de indemanatica) este la Chocolat - cu crusta crocanta si miez plin de umplutura de nuca si stafide. Noi de-aici cumparam pentru toate sarbatorile.

Oua rosii, drob si friptura de miel cu ratatouille am comandat la Bistro Montignac. La pachet a venit si un tort de ciocolata cu sos de fructe de padure si o sticla de vin rosu bun (Cabernet de la Samburesti). Foarte gustos totul, si chiar si foarte sanatos daca ne luam dupa ce scrie pe site.

Azi mergem la mama! Acolo-s treats si mai adevarate (mama gateste perfect si variat), dar din pacate a ei street nu v-o pot da :)
Un Paste cu voie buna tuturor!

2 comments:

  1. Cozonacul acela chiar arata minunat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa vezi si ce minunat gust are, Monica! Treaba buna e ca la Chocolat gasesti cozonac aproape oricand, nu doar de sarbatori. Il recomand cu drag!

      Delete